Hvad koster det at få linser?

  • Der er forskellige måder at købe linser på. De fleste har linser på abonnement. Det kan både være til dig, der bruger kontaktlinser dagligt, eller til dig der, bruger linser i fritiden, fx til sport. Prisen på linser afhænger af, hvilken type linse du har brug for. Vi anbefaler, at du taler med din optiker, som kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad der passer bedst til dig.

    Du kan se en oversigt over linser og abonnementspriser her: https://www.smarteyes.dk/kontaktlinser

    Du har også mulighed for at købe linser kontant, som kommer i pakker med en måneds forbrug. Løsningen er til dig, som ikke ønsker et abonnement, eller som har et mindre forbrug af linser. Eksempelvis på en skiferie, så du slipper for dug på brillen under hjelmen. Her er prisen 50 kr. ekstra i forhold til prisen på et fuldtidsabonnement.

    Ønsker du at købe linser kontant, er opstartsprocessen den samme som ved abonnement. Vi måler dine styrker i en synstest og finder den bedste linse til dig og dine øjne. Du får en instruktion i linsehåndtering. Herefter foretages en kontrol, så vi er sikre på, at linsen passer til dit øje.

  • Fik du svar på dit spørgsmål?