Hvad koster det at få kontaktlinser?

  • Der er forskellige måder at købe kontaktlinser på. De fleste har kontaktlinser på abonnement. Dette kan både være til dig, der bruger kontaktlinser dagligt, og for dig der bruger linser i fritiden, fx til sport. Prisen på kontaktlinser vil afhænge af, hvilken type kontaktlinse du har brug for, derfor anbefaler vi, at du taler med din Smarteyes butik, som kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad der passer bedst til dig. Du kan se en oversigt over linser og abonnementspriser her: https://www.smarteyes.dk/kontaktlinser

    Der er også mulighed at for at købe linser kontant, som kommer i pakker med en måneds forbrug. Dette er til dig, som ikke ønsker abonnement eller som har et mindre forbrug af linser, fx på skiferien, så du slipper for dug på brillen under hjelmen. Her er prisen 50 kr. ekstra i forhold til fuldtidsabonnementsprisen.

    Ønsker du at købe kontaktlinser kontant, er opstartsprocessen den samme som ved abonnement – til en synsprøve måler vi dine styrker og finder linsen der passer til dig. Du får en instruktion i linsehåndtering. Herefter foretages en kontrol, så vi er sikre på, at linsen passer til dit øje.

  • Fik du svar på dit spørgsmål?