Hvordan foregår en synstest?

• Din synstest starter med en forberedende måling af dine øjne, inden du kommer ind til optikeren. Vi foretager en autofraktion (en digital måling af din synfejl).

Hvis du har tilvalgt DigitalFit med sundhedstjek, måler vi samtidig trykket i dine øjne. Herefter kontrollerer optikeren dine øjne og dit syn. Du får bl.a. testet dit samsyn og eventuelle bygningsfejl. Derefter måler optikeren dine styrker på lang og kort afstand.

Du og optikeren taler om dit syn og dine behov, og optikeren giver dig en anbefaling. Når du er færdig inde hos optikeren, hjælper salgsassistenten dig med at vælge stel og bestille dine nye briller. Din synstest tager cirka 30 minutter og er altid gratis hos Smarteyes.

Book tid til en gratis synstest nemt og sikkert her.